Dünyanın en değerli proteinine sahip olan balığı, tüm insanlar için ulaşılabilir kılmak amacıyla çalışan bir gıda şirketiyiz. 4 kıtada, 50’den fazla ülkede, sofralarına konuk olduğumuz milyonlarca tüketicimizin daha sağlıklı, daha kaliteli, daha lezzetli balık ile beslenmesini sağlamak amacıyla tutkuyla çalışıyoruz. Deniz suyunun temizliği, değerleri ve ısı derecesi bakımından dünyanın en kaliteli levrek ve çipuralarının yetiştiği Urla’da bulunan 102 açık-deniz kafesimizde üretim yapıyoruz. Kuluçkahane tesisimizden, laboratuvarımıza, işleme tesisimizden, paketleme tesisimize Türkiye’nin tek çatı altına toplanmış en gelişmiş tam entegre kültür balıkçılığı markalarından birisiyiz.
Uzman ve dinamik insan kaynağımızla, çevre dostu teknolojilerimizle, uluslararası standartlarda gerçekleştirdiğimiz 6 bin ton kaliteli ve sağlıklı balık üretimimizle, tüm dünyadaki tüketicilerimizin balık ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Türkiye’deki şirketimiz dışında grubumuza bağlı, İngiltere’deki Özsu Balık UK ve Hollanda’daki Özsu Balık EU şirketlerimizle yurt dışı operasyonlarımızı yönetiyoruz.
Bizim için denizlerimizin korunması, temiz ve sağlıklı kalmaları uzun vadeli hedeflerimize ulaşmak ve gelecek nesillerin çıkarlarını korumak için esastır. Bu nedenle, en yüksek standartlarda çevresel sürdürülebilirlik, yaptığımız işin her düzeyinde ve kurum kültürümüzün merkezinde yer alır. Kuluçkahanemizden açık denizlere, üretim tesislerimizden sofralara dek tüm aşamalarda, her temas noktasında, gıda kalitesini ve tedarik zincirimizi en verimli şekilde yönetiyor, değerlendiriyor ve geliştiriyoruz. Balıklarımızın, çevremizin, çalışanlarımızın ve ailemizden saydığımız tüketicilerimizin refahını bu şekilde sağlıyoruz.