Sea Bass Fillet with Pesto Sauce!
2 Kişilik
Hazırlama Süresi: 10 dk
Pişirme Süresi: 8 dk
MALZEMELER:
4 adet levrek fileto
1 çorba kaşığı zeytinyağı
-Pesto sos için:
1 demet taze fesleğen
2 çorba kaşığı çam fıstığı (dolmalık fıstık)
2 diş sarımsak
1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
1 çorba kaşığı toz parmesan
Tuz
LEVREĞİN HAZIRLANIŞI:
Balık tavasına zeytinyağı ilave edin.
İyicene temizlemiş ve kılçıklarından ayırdığınız balıklarınızı onar dakika arkalı önlü pişirin.
Pişirme işlemi bittikten sonra servis edeceğiniz tabağa filetoları yerleştirin.
PESTO SOSUNUN HAZIRLANIŞI:
Fesleğen yaprakları, sarımsak, fıstık, parmesan peyniri ve zeytinyağını mutfak robotuna koyun.
Biraz tuz ekleyin, malzemeler iyice karışana ve akışkan sos kıvamına gelene kadar çekin.
Çekim bittikten sonra hazırlamış olduğunuz pesto sosu bir tabağa ilave edin.
Bu işlem öncesinde hazırlamış olduğunuz levrek filetolarının üzerlerine pesto sosu gezdirerek servise hazır hale getirin.